Σύμβουλος Σταδιοδρομίας - Επαγγελματικού Προσανατολισμού

Αθηνά Τσώχου

Γεια σας!

Είμαι η
Αθηνά Τσώχου

Η λέξη που εμπεριέχει την αγωνία, τον αγώνα και το περιεχόμενο της ζωής μου λέγεται: ΣΧΕΣΗ! Η καλή σχέση με τον εαυτό μου είναι το θεμέλιο για οποιαδήποτε άλλη σχέση. Αυτήν υπηρετώ σε όλη μου τη ζωή. Ο χώρος της ψυχολογίας και της συμβουλευτικής είναι ο φυσικός μου χώρος. Τον προσεγγίζω με κάθε τρόπο: Μελέτη, επιμόρφωση, ψυχοθεραπεία, επικοινωνία. Η μακρά διδακτική εμπειρία μου έδωσε την δυνατότητα να σχετιστώ με εφήβους και γονείς. Ο πλούτος αυτής της εμπειρίας είναι ανεκτίμητος!

Οι δικοί μου «ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ» προσανατολίζονται στη συνάντηση με τον έφηβο ή τον ενήλικα τη στιγμή που προσπαθεί να χαράξει ή να επαναπροσδιορίσει την επαγγελματική του πορεία. Σ’ αυτό το σταυροδρόμι θα ήθελα να βρούμε μαζί το μονοπάτι που θα τον οδηγήσει στην επιτυχία αλλά και στην εσωτερική ικανοποίηση και πληρότητα.

Οι «ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ» είναι καρπός της ανάγκης μου για συμπόρευση. Μαζί μπορούμε να πάμε πιο μακριά…

Και κάτι ακόμα...

Τα βουνά και τα ποτάμια με συγκινούν…

Αυτός ήταν ο ορίζοντας των παιδικών μου χρόνων… Βλέπεις μακριά και στα βουνά. Δεν κρύβουν τον κόσμο. Του δίνουν το άπειρο της φαντασίας…

Στους πρόποδες είχαν ποτάμια τα βουνά των παιδικών μου χρόνων… Κι αυτά σε ταξιδεύουν…  Σε επαφή με τη γη…

Κάθετη και οριζόντια διαδρομή μου πρότεινε ο τόπος που γεννήθηκα. Ανάμεσα στον ουρανό και τη γη η πορεία…

Πέρασαν χρόνια πολλά από τότε που γεννήθηκα σε ένα μικρό, ορεινό χωριό της Ηπείρου. Πύργος ή Στράτσιανη Ιωαννίνων το όνομά του! Από τότε ταξιδεύω και πιστεύω πως τα καλύτερα είναι μπροστά!

Ας γνωριστούμε....

Επικοινωνήστε μαζί μου